keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Jotain uutta, jotain vanhaa.. häähumussa!













Osuuskunta unelMania järjestää ystävänpäiväviikonloppuna, 13. -14.2.2010 Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut Muuramen kulttuurikeskuksessa.. Hää- ja Juhlamessuilla pääset tutustumaan alan parhaimpiin toimijoihin ja kokemaan ainutlaatuisen hää- ja juhlahumun, ovet avoinna la ja su 10 -16.

Olipa kyseessä juhlapaikan etsintä, juuri oikean vihkisormuksen löytäminen tai valokuvaajan valinta, löydät etsimäsi häämessuiltamme! Juhlaan kuin juhlaan saat parhaat ideat ja vinkit aina hää- ja juhlapukeutumisesta lahjoihin messujemme osaavilta ja monipuolisilta näytteilleasettajilta!

Messuosastojen lisäksi messuilla ohjelmassa Fashion Unitin toteuttama Hää- ja Juhlamuotinäytös. Ohjelmassa myös kattausnäyttely ja "Vintti- ajan aarteita häihin ja juhliin" -osasto, pikatanssikurssi, tietoiskuja sekä juhlamusiikkiesityksiä.

Ennakkoliput tapahtumaan ovat myynnissä Jyväskylän Timanttiset Vehmas- myymälöissä, lunastaneiden kesken arvomme Timanttiset-lahjakortteja 400 euron arvosta. Kävijöiden kesken arvomme myös mm. Aeronaut-lahjakortin kuumailmapallolennätykseen 2 hengelle sekä 4 kpl Viking Linen matkalahjakorttia. Molempina päivinä 500 ensimmäistä saa messukassin, sis. tarjouksia, esitteitä ja tuotenäytteitä.

Tervetuloa!

Lisää infoa tapahtuman nettisivuilta: http://www.haajuhla.net/

Juhlahumussa,

Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessujen järjestäjät
Osuuskunta unelMania

Ei kommentteja: