torstai 28. tammikuuta 2010

Kuntokorjaamon kuulumisia


Mikä on Kuntokorjaamo?

Kuntokorjaamon on takana ovat osuuskunta unelManian omat miehet Eliel Uronen ja Jarmo Rastas. Molemmat ovat tottuneet liikkumaan pienestä pitäen. Projekti antaakin mahdollisuuden Elielille ja Jarmolle tehdä työtä oman harrastuksen parissa, josta osaksi johtuen he ovat erittäin innostuneita nyt käynnissä olevasta Kuntokorjaamosta.

Kuntokorjaamon yrityksille suunnattu ohjelma on suunniteltu kolmen (3) kuukauden mittaiseksi jaksoksi. Tuon kolmen (3) kuukauden aikana Kuntokorjaamon osallistujalle tehdään kuntotestit ja mahdollisesti terveystestit 2 kertaa, alussa ja lopussa. PersonalTrainer suunnittelee osallistujan kanssa henkilökohtaisen kuntosuunnitelman ja on käytettävissä vähintään kerran viikossa yhteistreeneissä. Osallistuja saa kuntosalikortin kolmeksi kuukaudeksi, heille opastetaan nauttimaan oikeanlaista ravintoa sekä ryhmäntuen voima innostaa kuntoiluun.
Lisää Kuntokorjaamosta: http://kuntoremontti.wordpress.com
--
Kuntokorjaamo ja Kuntomaailma järjestävät yhdessä SAUVAKÄVELYPÄIVÄN tiistaina 2. helmikuuta 2010 päivä kello 18.00. Lähtö tapahtuu Kuntomaailman edestä (Ahjokatu 14-16), sauvakävelyn vetää Ville Ranta-Maunus. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Osallistua voi hyvin myös ilman sauvoja. Ota kaveri matkaan, kuntoilu on entistäkin mukavampaa hyvässä seuraa.

Lisätietoja voi udella osoitteesta kuntokorjaamo@unelmania.fi.

Ei kommentteja: