tiistai 16. helmikuuta 2010

Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 2010 kiittää ja kumartaa!

Juhlahumu on nyt ainakin hetkeksi ohi. Osuuskunta unelMania järjesti Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessut 2010 ystävänpäivän viikonloppuna 13.-14.2.2010 Muuramen Kulttuurikeskuksessa. Messut olivat avoinna 10-16 ja lauantaina olikin jo ovella jono messu ovien avauduttua. Yhteensä kävijöitä messuilla oli kahden päivän aikana 1825. Näytteilleasettajia oli n.80 ja yhteensä yrityksiä mukana n.130. Tämän vuoden messujen sijainnnin vaikutusta jännitettiin vielä h-hetkeen asti, mutta kävijät löysivät hyvin perille Muuramen.

Tapahtumassa, kuten juhlissakin yleensä, kaikki ei mene aina aivan niin kuin suunnitellaan, mutta näistäkin selvittiin. Messuosastojen lisäksi kävijöitä kiinnosti kovasti mm.Vintti ja kattausnäyttely. Fashion Unitin tuottama Hää- ja Juhlamuotinäytös keräsi katselijoita salit täyteen kaikissa näytöksissä. Näytöksessä näkyi myös messujemme tämän vuoden teema "Jotain uutta, jotain vanhaa". Lavalla nähtiin niin perinteisiä hää- ja juhlapukuja kuin erikoisempiakin luomuksia.

Messuvieraat olivat tyytyväisiä messujen kehitykseen viime vuodelta. Tämä näkyi nousseessa kävijämäärissä. Myös näytteilleasettajat olivat tyytyväisiä ja näemme heidät varmasti mukana ensikin vuonna. Haluamme kiittää kaikkia tekijöitä, Te saitte aikaan upean tapahtuman!

Kiitos siis Teille hyvät messuvieraat ja näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit!

Juhlahumussa,
Keski-Suomen Hää- ja Juhlamessujen järjestäjät

Ei kommentteja: